X
Geef je mening over de wijk en win mooie prijzen!

Geef je mening over de wijk en win mooie prijzen!

Het Merwehavengebied ligt vlak naast onze woonwijk Oud-Mathenesse en het Witte Dorp, aan de andere kant van de dijk. De komende jaren gaat er veel worden gebouwd in het Merwehavengebied. Alles wordt opgeknapt en er komen veel nieuwe woningen, winkels en voorzieningen. Dit betekent dat het gebied gaat ontwikkelen. 

De vraag is:
Hoe kunnen Oud Mathenesse en Het Witte Dorp meeprofiteren van de ontwikkelingen aan de andere kant van de dijk?
Daarom willen wij u als bewoner vragen stellen over wat u belangrijk vindt voor de toekomst van uw wijk en het nieuwe gebied. 
We willen uw mening weten over verschillende thema's zodat er voor de (bouw) plannen rekening kan worden gehouden met de behoeften en wensen van de bewoners en ondernemers in Oud Mathenesse Witte Dorp. 

Des te eerder we dit weten, hoe beter! Wij vinden het belangrijk dat de bewoners van de wijk OM&HWD niet worden vergeten in de plannen. 
De uitkomst van deze vragenlijst kunt u zien als de belangrijkste voorwaarden die de bewoners en ondernemers uit OM&HWD stellen voor de toekomstvisie van het gebied. Wij vinden namelijk dat Oud Mathenesse en Het Witte Dorp bij het havengebied Nieuw Mathenesse horen, daarom noemen we het hele gebied “Mathenesse aan de Maas”. 

Geef je mening over de wijk en doe mee aan de enquête!

De uitkomsten zullen we publiceren in de nieuwsbrief, via buurtbijeenkomsten en op deze website. 

Invullen kost u maar 5 minuten, en u kunt er leuke prijzen mee winnen!

Vorig artikel NK Tegelwippen!
Volgende artikel Jeugd-vakantie-paspoort 2020

Theme picker

Theme picker