X
Wijkkrant juni 2020

Wijkkrant juni 2020

verschijnt op 18 juni

De wijkkrant - Nieuws uit het Verre Westen - is een initiatief van de Bewonersorganisatie OM&HWD (Oud Mathenesse & Het Witte Dorp). Elke 2 maanden verschijnt Het Verre Westen in Oud Mathenesse & Het Witte Dorp. Met veel plezier stelt de redactie de krant samen. De vaste journalisten schrijven voor rubrieken als Hobby in de wijk, Buurt Bestuurt, ondernemer in OM&HWD, activiteiten/werkzaamheden in de wijk en nog veel meer leuke en interessante dingen. Anderen - wijkpartners, (gemeentelijke) organisaties, bewoners - leveren regelmatig teksten en foto's aan. Velen in Delfshaven, Rotterdam en (ver) daarbuiten zullen ook deze editie weer met genoegen gelezen. De wijkkrant brengt hen op de hoogte van informatie die voor hen belangrijk is, interessant of gewoon leuk. 

Vanaf donderdag 18 juni ligt de derde van de zes wijkkranten van 2020 in de Wijkwinkel aan de Bulgaarsestraat 4. Nu de meeste openbare gebouwen en alle scholen gesloten zijn om het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, ligt daar geen stapeltje wijkkranten. Lees 'm digitaal op deze website.

De Gemeente Rotterdam heeft ook in 2020 een bedrag toegekend via een Bewonersinitiatief om Nieuws uit het Verre Westen mogelijk te maken. De Bewonersorganisatie stelt dit bijzonder op prijs! Zo kan zij de bewoners in de wijk blijven informeren.

Wanneer je wijkgerelateerde, niet commerciële kopij hebt voor de wijkkrant kun je het donderdag 11 juni 2020 vóór 15.00 uur per mail aanleveren: bestuur[apestaartje]boomhwd[dot]nl Heb je grote documenten (meer dan 6 MB), stuur ze dan via WeTransfer. Zo blijft de mailbox ook voor anderen bereikbaar.

Lees de wijkkranten vanaf 2009

Vorig artikel Wijknetwerkbijeenkomst OM&HWD
Wijkkrant juni 2020

Wijkkrant juni 2020

verschijnt op 18 juni

Vraag nu snel aan: Wat lief of L&L XL

Vraag nu snel aan: Wat lief of L&L XL

leuke dingen doen voor je buren

Delfshaven Helpt! ~ 010 7470022

Delfshaven Helpt! ~ 010 7470022

Heb je hulp nodig of wil je helpen? Bel!

Huis van de Wijk De Put

Huis van de Wijk De Put

heerlijke maaltijden ~ leuke boeken, spelletjes & puzzels

Maak kennis met de online bibliotheek

Maak kennis met de online bibliotheek

Thuismail Rotterdam

12