X
Datum evenement: 26-3-2020 19:30 - 22:00 Export event

Groene & Schone Roadshow Opzoomer Mee ~ afgelast

Meld je straat aan bij de Roadshow voor de extra aanbiedingen om je straat groener, schoner, koeler, natter of juist droger te maken. 

De Groene & Schone Roadshow toert van half maart tot eind april door Rotterdam. Ook bij jouw in de buurt is er een show! Wat zijn jouw ideeën voor een groene en schone straat? En als je je handen uit de mouwen wilt steken, dan kun je misschien gelijk aan de slag!

Tijdens de Groene & Schone Roadshow kun je je ideeën presenteren en inspiratie opdoen. Neem je tegel en je boodschappentas mee naar de Groene & Schone Roadshow, die in maart en april door Rotterdam trekt.  Als je een tegel inlevert, krijg je een mooie plant om op de plek van de tegel te planten. De plant zorgt voor extra schaduw en koelte in je straat en helpt mee om wateroverlast te voorkomen.  Elke bezoeker mag één tegel inleveren, dus neem ook je buren mee! De boodschappentas is trouwens handig voor de mooie prijzen die te winnen zijn tijdens de Opzoomerquiz. Misschien ben jij wel de winnaar van de speciale Opzoomerquiz en ga je naar huis met een boodschappentas vol prijzen.

Meld je straat bij de Roadshow aan voor de extra aanbiedingen om je straat groener, schoner, koeler, natter of juist droger te maken. 

Bezoek de roadshow in Delfshaven.

Donderdag 26 maart.

Post West in de Tidemanstraat 80.

Van harte welkom vanaf 19:30 uur.

Laat weten dat je komt. Meld je aan op de website.

Er volgen nog meer Roadshows.

Bron: de Groene Agenda van Rotterdam en omstreken

Meer info over leuke groene acties

Theme picker

Theme picker

Theme picker