X
Datum evenement: 1-5-2020 12:00 - 17:00 Export event

Songfestival in de wijk ~ uitgesteld naar ...

Er is nog geen nieuwe datum bekend voor het Songfestival in de wijk. Zodra we meer weten, lees je dit in de wijkkrant en op de website.

24 maart 2020 ~ Bericht van wijkconciërge Esther Buitenhuis

Lieve mensen,
Helaas moeten we het wijkfeest OMWD van 1 mei a.s. afblazen vanwege de pandemie die het Coronavirus veroorzaakt. Máár zodra deze pandemie voorbij is gáán we er weer voor en maken we er een knalfeest van! Dan hopen we iedereen in goede gezondheid te mogen begroeten in het Serumpark samen met iedereen die het feest hebben mogelijk gemaakt!!!

Verder wensen we iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Gelukkig zijn een heleboel mensen uit Delfshaven zowel professionals als vrijwilligers onwijs hun best aan het doen om mensen te voorzien van heel veel hulp.

Take care en wees tof voor elkaar, HOU AFSTAND, het virus verspreidt zichzelf niet, DAT DOE JIJ mits je je aan de maatregelen houdt!
Groet van mij.

Serumpark feestlocatie

Drie maal drie is negen, 
ieder zingt zijn eigen lied, 
drie maal drie is negen, 
ieder zingt zijn lied.
 

Een oud kinderliedje dat veel waarheid bevat. Iedereen heeft zijn eigen ideeën en manieren om met de omstandigheden om te gaan. Zo ook Esther, onze wijkconciërge. Het is haar opgevallen hoeveel actieve bewoners er in de wijk aanwezig zijn. Al dan niet met een betaalde baan zetten ze zich in voor de wijk. Dat wil ze graag vieren met hen. Niet een keer maar twee keer per jaar. Ze denkt aan het voorjaar en het najaar. Het lijkt haar leuk daar een thema aan te verbinden. Voor het komend voorjaar is het bijna té makkelijk: Rotterdam is in de ban van het songfestival, dus wij kunnen er ook een organiseren. Om iedereen gelijke kansen te geven wordt het een playbackfeest. Om in de sfeer te blijven zal het in de landenbuurt plaats vinden en wel in het Serumpark. De datum: van 12-17u nieuwe datum volgt. Het is wel zo dat er dan behoorlijk wat geregeld moet worden en zij hoopt dat velen enthousiast zullen zijn over het plan en mee willen denken en helpen met de uitvoering daarvan. Er zal trouwens ook ruimte zijn - twee containers voor grof elektrisch- en klein huishoudelijk afval - om wat overtollige ballast kwijt te raken. Het zal duidelijk zijn dat het Lentefeest dat de laatste tien jaar gevierd werd, vervalt. 

Wilt u meewerken, neem dan contact op met Esther. e.vandersluijsbuitenhuis@rotterdam.nl of via Facebook

geschreven door Gerda van der AA - redactielid wijkkrant Nieuws uit het Verre Westen
Wijkkrant juni 2020

Wijkkrant juni 2020

verschijnt op 18 juni

Vraag nu snel aan: Wat lief of L&L XL

Vraag nu snel aan: Wat lief of L&L XL

leuke dingen doen voor je buren

Delfshaven Helpt! ~ 010 7470022

Delfshaven Helpt! ~ 010 7470022

Heb je hulp nodig of wil je helpen? Bel!

Huis van de Wijk De Put

Huis van de Wijk De Put

heerlijke maaltijden ~ leuke boeken, spelletjes & puzzels

Maak kennis met de online bibliotheek

Maak kennis met de online bibliotheek

Thuismail Rotterdam

12